home facebook linkedin contact

Beeldmerk U-Complete

 


De juiste balans voor een gezonde levensstijl is voor iedereen verschillend. Daarom werk ik met persoonlijke voedingsadviezen die goed in te passen zijn in je huidige leven. Het doel van elk voedingsadvies is dat jij een gezond eetpatroon ontwikkelt met voldoende vitamines en mineralen en dat je blijvend kunt volhouden.

Individuele begeleiding

We beginnen altijd met een persoonlijk intakegesprek. Ik zal heel veel vragen gaan stellen over je huidige eet-en leefgewoonten, mogelijke gezondheidsklachten en persoonlijke wensen. Zo krijg ik een scherp beeld van je. We gaan bespreken wat je doel is en hoe we dit op een realistische manier kunnen bereiken.

Verschillende soorten voedingsadvies

Naar gelang jouw wensen kan het accent van mijn voedingsadvies meer liggen op: pure en onbewerkte voeding, voeding zonder suiker, voeding zonder vlees, voeding voor kinderen, voeding gericht op life-extention, voeding gericht op energie verbetering, huidverjonging en/of minimale koolhydraat-inname. Mijn voedingsadviezen hebben als basis: orthomoleculaire voeding. 

Bij mijn werkwijze hoort ook een voedingssupplementenadvies. Dit is uiteraard optioneel.

Nog meer mogelijkheden!

  • Food check-up: Kort en snel advies zodat je snel aan de slag kunt met een gezond voedingspatroon. Voor een eenmalig voedingsadvies kies je wanneer je wilt weten of je wel gezond eet, op de juiste momenten en de juiste hoeveelheden. Of als je wilt weten welke voedingsmiddelen je moet mijden of juist moet toevoegen aan je eetpatroon vanwege een gezondheidsklacht.
  • Energieverbetering: handvatten/begeleiding voor energieverrijkt voedsel met weinig bloedsuikerschommelingen.
  • Voeding zonder toegevoegde suikers
  • Winkelcoaching: n.a.v. het voedingsadvies ga ik samen met jou kijken waar de producten te koop zijn in jouw omgeving, praktische begeleiding in jouw winkel voor betere alternatieven.
  • Gezin onder de loep: het voedingspatroon wordt gezinsbreed doorgenomen met handige tips en tools voor het gehele gezin.
  • Puur en Onbewerkt: tips en tools waar de nadruk ligt op een voedingspatroon zonder geraffineerde suikers, transvetten en smaakversterkers.   

 

Kijk bij de tarieven of bel mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! contact