home facebook linkedin contact

Beeldmerk U-Complete

 


De naam U-Complete komt voort uit de Engelse taal waar het volledig maken, perfectioneren en onder meer compleet maken betekent. Deze woordspeling is belangrijk en toepasselijk voor mijn werk met mensen die mijn praktijk bezoeken: Ik wil hen gezonder maken dan daarvoor en goede handvatten aanreiken voor de rest van hun leven.

Achtergrond

Mijn passie voor voeding en eten is aangewakkerd tijdens mijn studie op de Hotelschool. Hierna heb ik mijn opleiding gecomplementeerd met een HBO studie Alternatieve Geneeswijze. Hierdoor ben ik een enthousiaste voorstander van pure en onbewerkte voedingsproducten geworden! Na mijn opleiding tot voedingsdeskundige (Civas) ben ik in 2014 mijn eigen voedingspraktijk begonnen. In 2016 heb ik de opleiding tot Orthomoleculaire voedingsadviseur gevolgd bij Natura Foundation zodat ik mijn cliënten nog beter kan helpen. Ik volg regelmatig nascholingen om mijn kennis te vergroten.

Mijn naam is Usna van Andel-Troost. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen op het middelbaaronderwijs.

Als persoon vinden mensen mij: enthousiast, positief, hulpvaardig, gepassioneerd, doortastend en motiverend. 

Door samen heel bewust te kijken naar jouw voedingspatroon kunnen we tot mooie en duurzame resultaten komen. Uiteindelijk moet jij het zelf doen. Tot die tijd vind ik het fantastisch, als voedingsdeskundige, om jou te informeren, te begeleiden, te motiveren en te coachen als jouw persoonlijke foodcoach.

Wees welkom en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek! contact