home facebook linkedin contact

Beeldmerk U-Complete

 

Als voedingsdeskundige vind ik het heel belangrijk om op veel verschillende manieren gezondheid en vitaliteit onder de aandacht te brengen. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden van (individuele) begeleiding:

 • Telefonische oriënterend kennismakingsgesprek: Gratis
 • Voedingsadviesgesprek prijs particulieren: 75,00  euro (voorbereiding en feedback per mail inbegrepen)
 • Supplementenadvies op maat
 • Winkelcoaching
 • Vervolgconsulten
 • Voorlichting/presentatie voor bedrijven prijs in overleg
 • Voorlichting op scholen
 • Workshops voor particulieren en bedrijven
 • Lezingen over voeding en gezondheid voor particulieren en bedrijven
 • Foodcoach op locatie bij bedrijven, prijs in overleg
 • Meedenken over het gezonder maken van het bedrijf

 • Voor tussentijdse vragen tijdens de behandeling kunt u mij mailen:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 • Km vergoeding en reistijd breng ik in rekening
 • Consulten aan huis zijn ook mogelijk.

Neem gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek  contact

 

 

 

 

 

 

 

Algemene Voorwaarden U-Complete inzake AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

Privacy en Persoonsgegevens:

Gevestigd te Driebergen, gemeente Utrechtse Heuvelrug kantoorhoudende aan de Jachtlaan 71 is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 

 

Contactgegevens:

Usna van Andel

Jachtlaan 71

3972 TX te Driebergen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.ucomplete.nl

 

Gegevens: 

KvK: 60938064

BTW nr: NL176900639 B01

Rek nr: INGB 0006657497

U. van Andel- Troost is de functionaris gegevensbescherming van Voedingspraktijk U-Complete en is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken; 

Voedingspraktijk U-Complete verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken;

- Voor- en achternaam 

- Telefoonnummer thuis en/of mobiel 

- E-mailadres (-sen) 

- Eventueel adres gegevens 

 

Voedingspraktijk U-Complete verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: 

- Toezenden van een nieuwsbrief en aankondigingen van lezingen, workshops en aanvullende informatie die voor u interessant kan zijn

- U te kunnen bellen, sms/whatsapp-bericht sturen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- U een factuur te kunnen sturen

 

Geautomatiseerde besluitvorming; 

Voedingspraktijk U-Complete neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een bestuurslid, medewerker of vrijwilliger van Voedingspraktijk U-Complete) tussen zit. 

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren; 

Voedingspraktijk U-Complete bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: Persoonsgegevens 4 jaar, Personalia 4 jaar, Adresgegevens 4 jaar, Betaalgegevens 7 jaar. 

 

Delen van persoonsgegevens met derden; 

Voedingspraktijk U-Complete verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke en fiscale verplichting. 

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken; 

Voedingspraktijk U-Complete gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken. 

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen; 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te doen verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Voedingspraktijk U-Complete en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. 

Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Usna van Andel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u zo nodig een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar maximaal binnen vier weken, op uw verzoek. Voedingspraktijk U-Complete wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Hoe ik persoonsgegevens beveilig; 

Voedingspraktijk U-Complete neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Usna van Andel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.