home facebook linkedin contact

Beeldmerk U-Complete

Menu

Gezonde voeding is erg belangrijk voor kinderen. Kinderen hebben op jonge leeftijd veel goede bouwstoffen nodig. Helaas, in de praktijk krijgen kinderen bewust of onbewust veel suikers en ongezonde vetten binnen. De levensmiddelenindustrie helpt uw kind niet om zich gezond te voeden. Fabrikanten voegen vaak veel te veel suiker en ongezonde smaakstoffen toe aan hun producten. Het gevolg hiervan is dat ook kinderen een verkeerde smaak ontwikkelen, overgewicht krijgen en op jonge leeftijd diabetes type 2 kunnen ontwikkelen! Wanneer je te dik bent krijg je sociale problemen, je wordt vaker gepest en je beweegt ongemakkelijker. De algehele gemoedstoestand van je kind gaat achteruit. Dit wil je niet als ouder!

taartOok kinderen met ADHD en autisme zijn een zeer belangrijke groep om goed te begeleiden met lekkere en gezonde voeding. Als foodcoach vind ik het belangrijk om kinderen weer puur en onbewerkt te laten eten. Door kinderen weer de juiste voeding aan te bieden zal hun bloedsuikerspiegel minder schommelingen maken wat beter is voor hun lichaam, geest en gedrag. Met de juiste voeding zullen ze zich beter gaan voelen en hierdoor ander gedrag gaan vertonen. Samen met jou en je kind gaan we werken met "het kids voedingsplan" op maat. Zodat je kind weer snel lekker in z'n vel komt te zitten.

Kids voedingsplan

Samen met jou en je kind ga ik kijken naar het kind zelf en wat je kind eet. Aan de hand van een uitgebreide voedingscheck kijken we wat er al goed is en wat we kunnen verbeteren. Je kind houdt zelf een eetdagboek bij gedurende een week. Hierna gaan we met elkaar aan de slag met tips en tools om je kind weer lekker en gezond te laten eten. De nadruk bij mijn praktijk ligt op pure en onbewerkte voeding. Samen bekijken we hoeveel vervolgconsulten er nodig zijn en tussentijds is er natuurlijk de mogelijkheid om contact te houden. Dit is uiteraard een zeer persoonlijke vorm van begeleiding.

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend telefonisch gesprek! contact